TVPimp är inte längre aktiv. Information och länkar kan vara inaktuella.

Obama besöker The Daily Show

Igår kväll, amerikansk tid, gästade USA:s president Barack Obama Jon Stewart i ”The Daily Show”. Han pratade ekonomi, sjukvård och om det stundande valet.

Fråga Conan: ”It’s that simple”

Conan O’Brien fortsätter sin prestigelösa kampanj för hans nya talkshow, som börjar i november på den amerikanska kabelkanalen TBS. Nu bjuder han in alla att ställa frågor till honom, som han sedan kommer att besvara i form av ett Youtube-klipp. Du kan ställa frågor via Facebook.

Ingen skriker högre än Oprahs fans

Oprah Winfreys sista säsong – innan hon flyttar till sin egen kanal OWN – har startat idag med en orgie av överraskningar för publiken. Oprah bjöd hela studiopubliken på en resa till Australien, med John Travolta som pilot. Winfrey kommer att sända ett specialprogram från Sydneys operahus i mitten av december.

”I’m not Jane Lynch, I’m the other one!”

Ellen DeGeneres gästar David Letterman för att hjälpa till med presentationen av kvällens topp tio-lista. Ämnet: Henne själv, såklart.

Ferguson flirtar med Malin Åkerman

Craig Ferguson hade svenska skådespelerskan Malin Åkerman i studion i går kväll. Det pratades om Sverige, kokain och så flirtade Ferguson med Malin på renaste svenska…