Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#youtube

Conan låter Twitter bestämma

 

Första gästen röstas fram på nätet

Skärmdump från teamcoco.com

Den 8 november är det premiär för Conan O’Briens nya TV-show. Sedan programledaren fick sparken av NBC har han bland annat ägnat sig åt att twittra. Därför känns det naturligt att han nu låter Twitter bestämma vem som ska bli hans första gäst.

Det finns tolv alternativ att välja på, och just nu leder Jack Nicholson. Omröstningen har nyss dragit igång, så man kan räkna med att resultaten hinner svänga rejält.

Bland de andra förslagen på premiärgäst finns Vladimir Putin, Påven, Sultanen av Brunei, Justin Bieber, Lady Gaga och Gerhard Ertl, mottagare av Nobelpriset i kemi 2007.

Så hänger det ju förstås på att den lycklige vinnaren accepterar inbjudan. I åtminstone ett par fall kan vi tänka oss att det kan bli svårigheter…

Om du inte har fått nog av Conan, så svarade han idag på ännu en fråga från Facebook:

 

Yoko Ono uppmuntrar alla som vill hylla John Lennons 70-årsdag att posta en video på Youtube. Bland de som redan har gratulerat finns Aerosmith, Jeff Bridges, Jonas Brothers och Ringo Starr.

Gå in här för att posta en egen video eller kolla på gratulationerna.

Mer om ”John Lennon 70” på TVPimp

 

Taiwanesiska Nma.tv presenterar sin version av filmen ”The social network”.

 

Conan O’Brien fortsätter sin webbserie där han tar emot frågor från Youtube-tittarna. Den här gången försöker Conan reda ut begreppen inom astronomi...

 

Tycker du det att svårt att vända pannkakor i stekpannan? Det är inget mot vad Molly visar oss i den här videon. Hon gör ett riktigt konstverk bestående av, just det, pannkakor.

 
Film.nu