Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#sverige

 

”My generation”, den amerikanska versionen av TV4:s ”Blomstertid”, har lagts ner efter bara två episoder. ABC, som köpt formatet av produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn, hade inte längre tålamod med de svaga tittarsiffrorna.

Programmet tappade 31 procent av sin publik till det andra avsnittet, vilket innebär 3,9 miljoner tittare.

Mer läsning i detta ämne: THR, Dagens Media

 

”True blood”-stjärnan Stephen Moyer var med i en reklamfilm för Gevalia på 90-talet. Visst kommer du ihåg den här filmen?

 

Äntligen slår SVT ett slag för den politiska satiren, ett område som gått på sparlåga i svensk TV den senaste tiden. ”Elfte timmen” kommer under två veckor bevaka valet i satirisk nyhetsform.

Programförklaringen lyder: ”Vi ser igenom rökridåerna, ordmassorna, de tomma löftena. Vi läser mellan raderna och fullföljer tankegångarna. Vi lyssnar på våra politiker och hör vad de egentligen säger. Politik är roligt!”.

Peter Settman är programledare för ”Elfte timmen” som sänds alla vardagar de kommande två veckorna. Start den 6 september klockan 21.30 i SVT2. Du kan också se programmet i SVT Play. Missa inte heller programmets blogg, där man lägger ut material som inte får plats i TV-programmet.

SVT:s kanal på Youtube.

SVT storsatsar som vanligt på valbevakning. I år har man egen valkanal på Youtube, där du som tittare kan spela in och ladda upp dina egna frågor till politikerna.

Här hittar du SVT:s Youtube-kanal.

 
Film.nu