Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#satir

 

Collegehumor har gjort en parodi på Katy Perrys omtalade bröstchock i barnprogrammet ”Sesam”.

När popsnöret Katy Perry var med i barnprogrammet ”Sesam” (”Sesame Street”) för några veckor sen klipptes en del bort. Anledningen? Hennes urringning var alltför djup och föräldrar bekymrade sig. Nu har den bortklippta delen dykt upp. Här är klippet som var för ”utbildande” för tv…

Och så här såg den riktiga Katy Perry ut i ”Sesam”…

Läs mer: Expressen

 

Varför spendera tid och pengar på olika bantningsmetoder när det finns ett enkelt och snabbt alternativ – som är alldeles gratis.

 

Äntligen slår SVT ett slag för den politiska satiren, ett område som gått på sparlåga i svensk TV den senaste tiden. ”Elfte timmen” kommer under två veckor bevaka valet i satirisk nyhetsform.

Programförklaringen lyder: ”Vi ser igenom rökridåerna, ordmassorna, de tomma löftena. Vi läser mellan raderna och fullföljer tankegångarna. Vi lyssnar på våra politiker och hör vad de egentligen säger. Politik är roligt!”.

Peter Settman är programledare för ”Elfte timmen” som sänds alla vardagar de kommande två veckorna. Start den 6 september klockan 21.30 i SVT2. Du kan också se programmet i SVT Play. Missa inte heller programmets blogg, där man lägger ut material som inte får plats i TV-programmet.

 
Film.nu