Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#ricky gervais

 

Conan O’Brien hade premiär för nya showen ”Conan” på kabelkanalen TBS i måndags kväll. Första gäst att ta plats i fåtöljen var skådespelaren Seth Rogen.

”Conan” hade publiken på sin sida. Han slog alla andra kanalers sena talkshower med sina cirka 4 miljoner tittare, bland dem Jay Leno i ”Tonight show” på NBC, programmet som Conan snöpligt fick lämna efter att ha lett det under endast ett halvår.

I klippet nedan kan du se sketchen som inledde ”Conan”.

Brittiske komikern Ricky Gervais (”The Office”, ”Extras”) skickade en hälsning till Conan O’Brien under programmet, med tydlig referens till NBC-cirkusen i början av året.

TVPimp hade förväntat sig att ”Conan” skulle bryta lite med det vanliga ”Late night”-mönstret i sin nya show. Vad vi fick se var dock en mycket sedvanlig show där allt stod på plats; skrivbord, fåtöljer, husband och publik. Det enda nya var skägget som Conan låtit växa under sin ”arbetslösa” period. Det fick hänga med in i rutan.

 

Karl Pilkington fick en överraskning av Ricky Gervais och Stephen Merchant i ”An idiot abroad”. Det här klippet tog sig dock inte hela vägen till tv-rutan.

 

Karl Pilkington hade inga höga tankar om världens sju underverk. Problemet var bara att han inte hade sett något av dem med egna ögon. Därför skickade Ricky Gervais och Stephen Merchant ut honom för att uppleva underverken med egna ögon. ”An idiot abroad” är resultatet.

Parhästarna Ricky Gervais och Stephen Merchant tycker att deras mobboffer Karl Pilkington – känd från deras podcast och ”The Ricky Gervais show” – kan alldeles för lite om den stora världen, den utanför England där han bor. Han var i Wales en gång, men så mycket mer resande har det inte blivit.

Sålunda skickas han ut på en världsomspännande resa för att besöka de sju underverken och träffa människor från många olika kulturer på vägen. Allt övervakas, på distans från London, av Gervais och Merchant som antagligen räknar med att få sig en hel del goda skratt på Pilkingtons bekostnad.

Hata varje minut

Stephen säger att syftet med serien är att bredda Karls sinne och förhoppningsvis ändra hans syn på världen. Ricky å sin sida hoppas att Karl kommer att hata varje minut av resan, för hans egna nöjes skull.

Serien har premiär lördag den 11 september, på Sky1 i Storbritannien. Du kan se ett introduktionsavsnitt till serien här nedan, uppdelat i två klipp.


Uppdatering: Ricky Gervais skriver i sin blogg att serien är på väg att säljas till flera andra länder. Han kan dock inte avslöja vilka ännu.

 
Film.nu