Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#nbc

 

Shy Ronnie (Andy Samberg) och Rihanna gjorde comeback i en ”Digital short” i helgens Saturday night live. Den här gången som Shy Ronnie och Clyde, bankrånare.

 

Justin Timberlake och Jimmy Fallon utforskar hiphopens historia i ett potpourri av ett antal kända raplåtar. Inslaget är från onsdagens ”Late night with Jimmy Fallon”.

 

På torsdag är det premiär för den nya säsongen av ”The Office” i USA. För att puffa för detta har gänget bakom serien gjort en liten video...

Harvey Keitel under Tribeca film festival i New York tidigare i år (bilden är beskuren). Foto: David Shankbone/flickr

Steve Carell lämnar ”The Office” efter nästa säsong, den sjunde i ordningen. Redan nu spekuleras det i vem som ska ersätta honom som kontorschef. Harvey Keitel är det hetaste förslaget.

Något formellt erbjudande har inte Keitel fått ännu, men Paul Lieberstein som spelar karaktären Toby – och även är manusförfattare, producent och regissör för vissa avsnitt – tror att ”Pulp fiction”-stjärnan vore perfekt för serien.

”Jag har inte börjat prata med hans folk än, men Harvey skulle göra ett bra jobb och bidra med en väldigt annorlunda energi. Vi vill inte ta in en ny Michael (Scott), och låta en annan person spela en väldigt lik roll, eftersom vi har så hög respekt för Steve (Carell)”, säger Lieberstein till E! News.

[Via Slashfilm]

 
Film.nu