Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#jon hamm

 

Conan O’Brien hade premiär för nya showen ”Conan” på kabelkanalen TBS i måndags kväll. Första gäst att ta plats i fåtöljen var skådespelaren Seth Rogen.

”Conan” hade publiken på sin sida. Han slog alla andra kanalers sena talkshower med sina cirka 4 miljoner tittare, bland dem Jay Leno i ”Tonight show” på NBC, programmet som Conan snöpligt fick lämna efter att ha lett det under endast ett halvår.

I klippet nedan kan du se sketchen som inledde ”Conan”.

Brittiske komikern Ricky Gervais (”The Office”, ”Extras”) skickade en hälsning till Conan O’Brien under programmet, med tydlig referens till NBC-cirkusen i början av året.

TVPimp hade förväntat sig att ”Conan” skulle bryta lite med det vanliga ”Late night”-mönstret i sin nya show. Vad vi fick se var dock en mycket sedvanlig show där allt stod på plats; skrivbord, fåtöljer, husband och publik. Det enda nya var skägget som Conan låtit växa under sin ”arbetslösa” period. Det fick hänga med in i rutan.

Conan O’Brien har kungjort sina första gäster för ”Conan” i TBS. Den allra, allra första gästen är dock inte klar riktigt än...

Seth Rogen, Tom Hanks, Jon Hamm och Michael Cera finns bland de stjärnor som tackat ja till att vara med.

Vem som kommer att välkomnas som den första gästen av Conan O’Brien är inte klart ännu. Det blir nämligen den som vinner den omröstning som just nu pågår.

 

Tina Fey, känd från ”30 Rock” och ”Saturday night live”, blev riktigt glad i hatten på efterfesten till Emmy-galan för några veckor sedan. När hon gästade Jimmy Fallon för ett par dagar sedan hade hon ett råd till sig själv: ”Försök inte att hålla jämna steg med Don Draper”.

 

I natt är det säsongpremiär för ”Real time with Bill Maher” på amerikanska HBO. Bland gästerna tunga namn som Michael Moore och Jon Hamm. Tidigare i veckan gästade Maher Jay Leno.

Ståuppkomikern, debattören och programledaren Bill Maher blev i tisdags hyllad med en stjärna på Hollywoods ”Walk of fame”. Maher tackade ”George Bush, Sarah Palin och påven”. Han använde ett av sina ”26 oanvända Emmy-tal”, så många gånger har han nämligen blivit nominerad till en Emmy utan att någonsin få en. Ateist som han är, tror Maher att religion har spelat en roll i det sammanhanget. [Via LA Times, HBO]

 

Ryktet går på nätet att Jon Hamm är aktuell för att spela ”Superman” i en ny film. En del hoppas på Tina Fey som ”Lois Lane”. Här kommenterar Hamm ryktena. Vi kan också nämna att allas vår ”Mad man” i höst kommer att vara värd för ”Saturday night live” för tredje gången.

 
Film.nu