Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#gay

 

Jim Carrey gjorde ett något udda framträdande hos Jimmy Fallon igår. Hela intervjun ägde rum medan Carrey tränade på ett löpband. ”Jag behöver tappa 18 kilo till på lördag”, var hans förklaring.

På lördag kväll ska Jim Carrey vara gästvärd för ”Saturday night live” i NBC, vilket naturligtvis pluggades i intervjun. Han passade också på att ta upp filmen ”I love you Philip Morris”, som fick premiär först i december 2010 på amerikanska biografer.

I filmen spelar Jim Carrey den homosexuelle mästerbedragaren Steven Russell, som lyckades med att rymma ur fängelset fyra gånger. Hans kärleksintresse i filmen, Philip Morris, spelas av Ewan McGregor.

”Han är fantastisk på att kyssas”, sade Carrey om sin skådespelarkollega och fortsatte med att berätta om deras gemensamma research på en gaybar i Miami.

Se intervjun nedan, uppdelad i två klipp.

Gili Shem Tov (i svart) och Dorit Milman. Montage (foto: Rami Zerenger)

För första gången kommer ett par av samma kön att dansa tillsammans i ”Dancing with the stars”. Det sker i den israeliska versionen av den populära tv-showen, i Sverige mer känd som ”Let’s dance”.

Gili Shem Tov, känd  israelisk programledare och själv gay, kommer att dansa med proffsdansösen Dorit Milman.

”Eftersom jag delar mitt liv med en kvinna och har en familj tillsammans med henne, är detta det mest naturliga för mig”, säger Shem Tov till Shalom Life.

Pamela Anderson, som var en av deltagarna i förra säsongen av amerikanska ”Dancing with the stars” kommer att vara gästdomare. Första avsnittet sänds i kväll på israeliska Kanal 2.

”Dancing with the stars” började som ”Strictly come dancing” på brittiska BBC 2004, och har blivit en stor succé världen över. 35 olika länder sänder sina egna versioner av programmet. [Via Ynet News]

Uppdatering: video

 

Nu kommer dokusåpan som följer New Yorks gayelit. De är snygga och bitchiga, de brunchar, shoppar, går på galor och hänger i ’The Hamptons’ på helgerna.

”The A-list: New York” har fått öknamnet ”The Gay Real Housewives of New York City” och skapat rubriker redan innan premiären. Serien börjar sändas på den amerikanska kanalen Logo den 4 oktober.

 
Film.nu