Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#funny or die

 

Många kalkoner får sätta livet till inför den stundande Thanksgiving-helgen i USA. Sarah Silverman berättar en ”saga” om en stackars liten kalkon, och hur det gick till när hon blev vegetarian.

 

Det kanske inte gick tillräckligt bra i det amerikanska valet för ”The Rent is Too Damn High Party”. Kan ”The Charlie Sheen is Too Damn High Party” locka fler väljare?

Partiledaren Jimmy McMillan medverkar själv i den här sketchen tillsammans med sin ”son”, spelad av Billy Eichner. Känner du inte till McMillan och hans parti kan du läsa mer här.

 

Michael (Adam Scott) får en överraskning när han ska äta frukost på caféet tillsammans med sin flickvän (Lindsay Sloane). Vid ett bord sitter hans psykolog (Brett Gelman), som kräver att de sätter sig ned hos honom.

Adam Scott känner vi bland annat från komediserierna ”Party Down” och ”Parks and Recreation”. Lindsay Sloane var bioaktuell i somras med ”I min vildaste fantasi” och Brett Gelman har bland annat gjort sig känd som ”Mr. Celebrity”, en karaktär på Funny or die som gör skruvande intervjuer med kändisar.

 

Regissören Victor Solomon har regisserat en svit kortfilmer baserade på boken ”Anthropology”, en samling med korta historier av brittiske författaren Dan Rhodes. Temat? Problem med flickvännen.

Alla Victor Solomons filmer hittar du på ”Funny or Die”.

 

Zach Galifianakis irriterar återigen en av sina gäster i webbtv-showen ”Between two ferns”. Det här gången är det Bruce Willis som är på besök, och mot slutet hettar det till ordentligt...

  • 1
  • 2
 
Film.nu