Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#facebook

Conan låter Twitter bestämma

 

Första gästen röstas fram på nätet

Skärmdump från teamcoco.com

Den 8 november är det premiär för Conan O’Briens nya TV-show. Sedan programledaren fick sparken av NBC har han bland annat ägnat sig åt att twittra. Därför känns det naturligt att han nu låter Twitter bestämma vem som ska bli hans första gäst.

Det finns tolv alternativ att välja på, och just nu leder Jack Nicholson. Omröstningen har nyss dragit igång, så man kan räkna med att resultaten hinner svänga rejält.

Bland de andra förslagen på premiärgäst finns Vladimir Putin, Påven, Sultanen av Brunei, Justin Bieber, Lady Gaga och Gerhard Ertl, mottagare av Nobelpriset i kemi 2007.

Så hänger det ju förstås på att den lycklige vinnaren accepterar inbjudan. I åtminstone ett par fall kan vi tänka oss att det kan bli svårigheter…

Om du inte har fått nog av Conan, så svarade han idag på ännu en fråga från Facebook:

 

Taiwanesiska Nma.tv presenterar sin version av filmen ”The social network”.

 

Conan O’Brien fortsätter sin prestigelösa kampanj för hans nya talkshow, som börjar i november på den amerikanska kabelkanalen TBS. Nu bjuder han in alla att ställa frågor till honom, som han sedan kommer att besvara i form av ett Youtube-klipp. Du kan ställa frågor via Facebook (se länk under videospelaren).

Team Coco på Facebook.

 

Med Photoshops nya, fantastiska ”Photobomb Tool” kan du ge lite extra krydda till dina kompisars Facebook-bilder.

Från Collegehumor.com

 
Film.nu