Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#djur

 

En katt i Arizona överlevde ett hopp på över tio meter – genom ett antal högspänningsledningar och trädgrenar. Kattäventyret följdes av en stor skara oroade människor nere på marken.

TVPimp
Av

Mer om , , , ,

 

Den här modiga hunden visar att det minsann inte bara är människor som kan ägna sig åt träningsmetoden ”Parkour”.

Parkour är en disciplin och en metod där man tränar genom att använda sig av miljön som träningsredskap. Parkour är inte och har aldrig varit tävlingsinriktat. Det går ut på att röra sig på ett smidigt, kontrollerat och snabbt sätt genom alla sorters miljöer. Läs mer på Wikipedia.

 

Vilda delfiner har lärt sig att ”gå på stjärtfenan” av en delfinkompis som lärt sig detta trick under några månader i fångenskap. Nu har man lyckats fånga detta beteende på film. Tricket har ingen praktisk nytta för delfinerna, de gör det bara för att det är skoj.

Råttor på fina gatan. Bild från video

Råttor på fina gatan

Medan resten av Manhattan skyr dem som pesten är råttorna Dianne Rochenskis älsklingar. Hon lever på fashionabla Upper East side i New York med sina råttor: ”De är fantastiska husdjur”.

Kommentera här!

Extern länk
Youtube
 
 

Varför ska man städa själv när hunden kan göra jobbet? Jack Russeln Jesse diskar, putsar fönster, torkar bordet och masserar mattes rygg. En riktig duktig vovve.

Mer om hunden Jesse finns här.

 
Film.nu