Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#conan

 

Conan O’Brien hade premiär för nya showen ”Conan” på kabelkanalen TBS i måndags kväll. Första gäst att ta plats i fåtöljen var skådespelaren Seth Rogen.

”Conan” hade publiken på sin sida. Han slog alla andra kanalers sena talkshower med sina cirka 4 miljoner tittare, bland dem Jay Leno i ”Tonight show” på NBC, programmet som Conan snöpligt fick lämna efter att ha lett det under endast ett halvår.

I klippet nedan kan du se sketchen som inledde ”Conan”.

Brittiske komikern Ricky Gervais (”The Office”, ”Extras”) skickade en hälsning till Conan O’Brien under programmet, med tydlig referens till NBC-cirkusen i början av året.

TVPimp hade förväntat sig att ”Conan” skulle bryta lite med det vanliga ”Late night”-mönstret i sin nya show. Vad vi fick se var dock en mycket sedvanlig show där allt stod på plats; skrivbord, fåtöljer, husband och publik. Det enda nya var skägget som Conan låtit växa under sin ”arbetslösa” period. Det fick hänga med in i rutan.

 

Conan O’Brien har hittat sin självklara mask för Halloween-natten.

Conan O’Brien har kungjort sina första gäster för ”Conan” i TBS. Den allra, allra första gästen är dock inte klar riktigt än...

Seth Rogen, Tom Hanks, Jon Hamm och Michael Cera finns bland de stjärnor som tackat ja till att vara med.

Vem som kommer att välkomnas som den första gästen av Conan O’Brien är inte klart ännu. Det blir nämligen den som vinner den omröstning som just nu pågår.

 

Sedan i kväll sänder ”Team Coco” direkt under 24 timmar från trapphuset i deras ”komedibunker”, som de själva kallar sitt kontor.

Du kan följa sändningen på Team Cocos sajt eller Youtube, där du också kan se klipp från tidigare under dagen. Direktsändningen avslutas kl 19.00 på torsdag (svensk tid).

Här stör Conan O’Brien och Andy Richter en poesiuppläsning.

Conan låter Twitter bestämma

 

Första gästen röstas fram på nätet

Skärmdump från teamcoco.com

Den 8 november är det premiär för Conan O’Briens nya TV-show. Sedan programledaren fick sparken av NBC har han bland annat ägnat sig åt att twittra. Därför känns det naturligt att han nu låter Twitter bestämma vem som ska bli hans första gäst.

Det finns tolv alternativ att välja på, och just nu leder Jack Nicholson. Omröstningen har nyss dragit igång, så man kan räkna med att resultaten hinner svänga rejält.

Bland de andra förslagen på premiärgäst finns Vladimir Putin, Påven, Sultanen av Brunei, Justin Bieber, Lady Gaga och Gerhard Ertl, mottagare av Nobelpriset i kemi 2007.

Så hänger det ju förstås på att den lycklige vinnaren accepterar inbjudan. I åtminstone ett par fall kan vi tänka oss att det kan bli svårigheter…

Om du inte har fått nog av Conan, så svarade han idag på ännu en fråga från Facebook:

 
Film.nu