Seth Rogen i sadeln. Bild från video

Seth Rogen satte sig på cykeln

#cbs

 

När Craig Ferguson sände sin hyllningsshow till Dr Who i november blev det stora öppningsnumret bortklippt. Anledningen? Man hade inte rättigheterna till den klassiska BBC-seriens signaturmelodi, som användes i dansnumret. Nu har klippet hittat ut på nätet.

”http://tinyurl.com/2bos8gq oh no, the Dr. Who clip leaked! I’m furious! When I find out who did this…  #leaktheclip”, kommenterade Craig Ferguson på Twitter.

Las Vegas nästa?

 

Chiliensk gruvarbetare sjunger Elvis hos Letterman

 

Edison Pena, en av de räddade chilenska gruvarbetarna, besökte David Lettermans ”Late Show” igår. Man anar en ny karriär i vardande för Edison...

 

Eminem berättar för CNN:s Anderson Cooper (som här har hoppat in för CBS) om bland annat sin uppväxt. Andra ämnen som kommer upp är Eminems far, och tankeprocessen när rapstjärnan skriver låtar.

 

Se även en ”bakom kameran”-intervju med Anderson Cooper, samt en del extramaterial:

 

Ellen DeGeneres gästar David Letterman för att hjälpa till med presentationen av kvällens topp tio-lista. Ämnet: Henne själv, såklart.

 

Craig Ferguson hade svenska skådespelerskan Malin Åkerman i studion i går kväll. Det pratades om Sverige, kokain och så flirtade Ferguson med Malin på renaste svenska...

Craig Ferguson har lett ”The Late Late Show” sedan 2005 och är den just nu mest intressante av de amerikanska talkshow-värdarna, åtminstone i ”Late Night”-segmentet. Tyvärr sänds inte hans show av någon svensk kanal, men många klipp finns tillgängliga på Youtube.

 
Film.nu